joi, 1 decembrie 2011

Florile dalbe..

Se apropie cea mai frumoasa perioada a anului.Sfarsitul lui,cu zapada si lumini,cu cadouri multe,colinde,cu copii fericiti si obraji imbujorati.Se apropie momentul in care oalele sfaraie pe aragaz,cuptorul da o caldura cu aroma de cozonac si toata lumea e cuprinsa de o ameteala dulce,pe jumatate de la bucuria Sarbatorilor,pe jumatate de la tuica fiarta.
Se apropie nebunia dinaintea Sarbatorilor,cand nu stii ce sa faci mai intai,si calmul de dupa,cand nu faci decat sa te bucuri.
O zi frumoasa!
Scoală gazdă din pătuţ
Florile dalbe,
Şi ne dă un colăcuţ
Florile, florile dalbe


3 comentarii:

  1. Asa este,ai mare dreptate este un adevar.Frumos cum redai;observ ca iei partea buna din tot ce-i rau de fapt,ma bucura.Multumesc,o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi se pare la fel,Gogu.Dar ma bucura pentru ca citind ma simt mai linistita mai bine.O zi perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru vizitele voastre si pentru comentariile lasate! Mai sunt cateva zile,le putem numara pe degete si vin Sarbatorile bucuriei ,a Nasterii Domnului! Va doresc sarbatori cu mult bine si mult noproc , cu sanatate in casele voastre langa cei dragi! Va pup si imbratisez!

    RăspundețiȘtergere

SUNTEM....

O zi buna!

Cât costă o îmbrățișare? Nu sărăcești de-o dăruiești Ea se transformă-n strop de pace Și te îndeamnă să iubești! Îmbrățișarea n-o g...